top of page
Stiletto eetkamertafel

Algemeen

HCM Meubelproducties uit het plaatsje Zeeland is al jarenlang fabrikant van hoogwaardige meubelen voor o.a. de woonbranche en projectinrichting. Productie verloopt in onze eigen fabriek in Brabant en gebruikte materialen zijn van duurzame komaf, zo is bijvoorbeeld al het verwerkte hout FSC of PEFC gecertificeerd. Verkoop is gericht op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt, maar ook middels partners ter plekke aan tal van andere Europese en overzeese bestemmingen. HCM heeft een uitgebreid assortiment aan eigentijdse en moderne meubelprogramma’s met als specialisatie de vervaardiging van massief houten meubelen en maatwerk oplossingen.

HCM Dutch Furniture

Bekijk nu onze folders

HCM en Karaat bieden een aantal folders over onze collecties bekijk de meest recente op onze site!

Sirius sfeer foto

FURNITURE IS OUR PASSION

Materialen

Wij werken alleen met materialen waar we volledig achterstaan. Al onze meubelen worden volledig in eigen beheer gemaakt. Onze vakbekwame medewerkers maken met de meeste zorg en met geavanceerde machines een meubel waar u jarenlang veel plezier van zult hebben.

Alicante detail foto
Alicante bijzettafels
Alicante detail foto

Nieuws en evenementen

DE WOONINDUSTRIE, IEDERE MAANDAG OPEN

Iedere maandag van 10.00 tot 17.00 is de Woonindustrie geopend voor de retail. Ook consumenten zijn welkom om zich te laten inspireren en/of te laten informeren door de medewerkers van de diverse fabrikanten.

bottom of page