top of page

Collecties

HCM doet er alles aan om een grote selectie kwaliteitsproducten aan klanten te leveren. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en door strikte kwaliteitscontroles toe te passen zijn we bekend komen te staan om de beste producten uit de branche. Bekijk de collecties van nu en neem contact voor eventuele vragen.

Alicante

Alicante

De collectie Alicante is ontworpen door twee designers: Bart Coolen en Gust Koyen. Hun motto: "perfectie wordt niet bereikt als er niets meer aan toe te voegen is, maar ook niets meer weg te laten is". 

Fusion

Fusion

Een collectie ontworpen door Hans Daalder. Fusion heeft een moderne en rustgevende sfeer en past in elk interieur. 

Review

Review

Ontworpen door Hans Daalder die verliefd is op vergezichten, het gelaagde landschap en een afwisseling van licht en donker zorgt voor een unieke set meubels in de collectie ReView

Tafels

Tafels

Ons assortiment aan tafels is groot en wij zijn niet bang voor maatwerk. Zo kunt u in onze collectie de perfecte tafel vinden die past bij uw interieur.

Burano

Burano

Burano valt op door het minimale design en de talloze mogelijkheden tot personalisatie. Een passie voor het unieke een gevoel van het buitengewone.

Facto

Facto

Met een relaxte thuissfeer in gedachte is facto de collectie voor jou. De collectie is ontworpen door Hans Daalder  en kent hierdoor veel aspecten van zijn creativiteit.

Index

Index

Een strak en puur design maakt de collectie van index een elegante en tijdloze klassieker. De collectie index streeft naar sereniteit, klasse en elegantie

Kasten

Kasten

Wij hebben een ruim assortiment kasten. Variërend van boekenkast tot room divider. U kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het en doormiddel van maatwerk is er voor elke kast in uw huis een plekje.

Horeca

Horeca

Ons team van top designers kan u helpen met het inrichten van uw Horeca zaak. Daarnaast staan wij open voor eigen input en kunt u het zo creatief en uitbundig maken als u wilt.

Maine

Maine

Vakmanschap tot in de kleinste details. De collectie Maine is een elegant geheel van vakmanschap en natuur

Stoelen

Stoelen

De mogelijkheden met ons stoelen assortiment zijn oneindig. Een grote collectie stoelen met een nog groter assortiment materialen zorgt voor eindeloze opties en is het toch net niet wat u zoekt dan is eigen stof ook een optie.

Projectinrichting

Projectinrichting

Heeft u een groot project voor ogen waar veel meubels voor nodig zijn? Dan is onze collectie projectinrichting iets voor u! Met ons maatwerk is elk project haalbaar.

bottom of page